Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Hier komm die sonne



Ενθυμούμαι..... Πριν δύο χρόνια είχε βγει φήμη ότι θα έρθουν οι Rammstein Ελλάδα. Οι φανς την δεχτήκαμε την φήμη με σκεπτικισμό. Δεν ακούν και τόσοι rammstein στην Ελλάδα είχαμε πει. Και όπως το περιμέναμε δεν ήρθαν τότε. Καινούριο cd φέτος, όπως και φήμες ότι θα έρθουν... ΤΙ ΕΝΟΟΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ;;;;;; ΓΑΜΩ!!!!! ΕΠΟΣ !!!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΡΕ!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ;; ΓΑΜΩ ! ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ .



/Metal mode off

Γκουχ γκουχ.

Ξεκινάμε λοιπόν να πάμε. Παρκάρουμε και γρήγορα αυτή τη φορά. Αμέ. Δεν περάσαμε την έξοδο αυτή τη φόρα, και περιμέναμε τον άλλο να βγάλει εισιτήριο , ( ιερόσυλος, αποφάσισε τελευταία στιγμή. Θα δεις.... ), εγώ σε αναμμένα κάρβουνα γιατί ήθελα να πάω προς merchandise να δω μήπως έχει το σήμα τους να το πάρω. Δεν το είχε , αλλά είχε μια μπλούζα ΓΑΜΩ!!!! , αντικειμενικά κιόλας, οι περισσότεροι αυτή πέρναν. Καθώς λοιπόν περιμέναμε να πάρουμε μπυρακι και hot dog ( ε τι; γίνεται Γερμανικό συγκρότημα χωρίς μπυράκι και λουκάνικο γίνεται; ) , ξεκίνησε το Support , το οποίο ήταν πολύ καλό!!!!. Combichrist βαράγαν τρελά και έβαζαν τον κόσμο μέσα στο κέφι!!!!



Ναι οκ. Δεν είναι metal. ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!!!

όταν λοιπόν τέλειωσαν αρχίσαμε να περιμένουμε με ανυπομονησία τους Rammstein να βγουν, γιατί ως γνωστών

όταν οι σκιές πυκνώνουν
οι σκορπιοί δυναμώνουν
και οι μεταλάδες θυμώνουν


Τα φώτα λοιπόν πέσαν και ξεκίνησε το έπος.......

Η συναυλία ήταν απλώς απερίγραπτη!!! ( αν και ομολογώ με χάλαγε σε κάποια σημεία λίγο ο ήχος αλλά υγεία ). Οι rammstein βγάζουν απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή και κάνουν και απίστευτο show. Φωτιές ξεπηδούσαν από τη σκηνή, κάποιες κατάληγαν πάνω στο μίζερο – Flake ( ε τι ; μισή μερίδα είναι.... μου φέρνει... ), πυροτεχνήματα έφευγαν πάνω στη σκηνή, πάνω στο μίζερο ξανά, και οι Rammstein τα έδιναν όλα για όλα. Μερικά highlights

 Ο μίζερος καταρχάς περπατούσε όλη την ώρα της συναυλίας. Του έχουν βάλει έναν διάδρομο οπότε μπορεί να παίζει keyboards και να περπατάει ταυτόχρονα. Για αυτό πρέπει να διατηρεί την σιλουέτα του. Ρίχνει ΤΑ χιλιόμετρα σε κάθε συναυλία. Όχι για να το βλέπουμε μερικοί μερικοί. Αυτός και συναυλία κάνει και γυμνάζεται. Εμείς αμέσως. Άσκηση αχ δεν προλαβαίνω... ( μου το πρότειναν να κάνω το ίδιο πράμα , μόνο με την διαφορά να το φορτώσω στο ποδήλατο. Δεν πάιζει. Θα βρει σε κάνα δέντρο )

 Ο μίζερος είχε την φαεινή ιδέα να ρίξει κλοτσιά στον Lindemann , και ως γνωστός ευγενικούλης αυτός, τον πέταξε σε μια μπανιέρα κα του πέταγε φωτιές. Βγήκε λοιπόν ο μίζερος μετά από τη μπανιέρα ψιλοζαλισμένος και μόλις πήγε να ακουμπήσει τα Keyboards ΜΠΑΜ. Φεύγουν δύο φωτιές. Όταν εξαφανίστηκαν οι φωτιές ο μίζερος είχε κολλήσει και περπάταγε.

 Φεύγουν μερικά πυροτεχνήματα από την σκηνή προς τον πύργο και από τον πύργο δύο ρουκέτες προς την σκηνή. Η μία σκάει στην σκηνή και η άλλη πάει καρφί στον μίζερο.

 Υπήρχαν περιπτώσεις όπου φυσούσαν φωτιές. Σε μία άλλη είχε ο άλλος ένα φλογοβόλο και έριχνε γύρω γύρω με ένα τελείως άνετο ύφος. Μαντέψτε ποιος την πλήρωσε. ΧΑ όχι ο μίζερος. Πέρασε από δίπλα ένας άσχετος φαινομενικά και του έριξε μία και πήρε φωτιά.

 Στο pussy ο Lindemann βγαίνει με μία τεράστια πουτσάκλα – κανόνι και έριχνε αφρό στον κόσμο!!


 στο encore έπαιξαν το Haifisch ( καρχαρίας στα Γερμανικά ), όπου ο μίζερος πήρε μία φουσκωτή βάρκα και έκανε με αυτή crowd surfing στο κοινό. ( πως δεν ναυάγησε απορία το έχω.).



Ήξερες ότι....

Ένας φίλος μου, μου είπε ότι έχει δει σε συνέντευξη ότι, παρά τα φαινόμενα , στους Rammstein δεν αρέσει να τους κοιτάει το κοινό. Οπότε το mini show που κάνει ο μίζερος στο τέλος κάθε τραγουδιού τους βοηθάει να πάρουν μία ανάσα μέχρι να πάνε στο επόμενο.



Report for debriefing

Η καλύτερη συναυλία της χρονιάς για μένα, και ίσως από τις καλύτερες που έχω πάει. Τα μελανά σημεία ήταν ότι κάποιες φορές ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός και η μικρή διάρκεια του show. Ήταν λίγο λιγότερο από μιάμιση ώρα. Θα το ευχαριστιόμουν πολύ καλύτερα με δυο τρία τραγουδάκια ακόμα. Επίσης το κοινό ήταν κάπως χαλαρό θα έλεγα. Οκ δεκτό να μην γνωρίζεις τους στοίχους, Γερμανικά είναι εξάλλου, αλλά δεν υπήρχε το κοπάνημα που περιμένεις σε μια συναυλία. Εγώ πάντως θέλω πολύ να τους ξαναδώ , μέχρι και εξωτερικό είμαι ικανός να πάω!!!!!

setlist από http://rocking.gr/article7756.php

Rammlied
B*******
Waidmanns Heil
Keine Lust
Feuer Frei
Wiener Blut
Frühling In Paris
Ich Tu Dir Weh
Du Riechst So Gut
Benzin
Links 2,3,4
Du Hast
Pussy
-----------------
Sonne
Haifisch
Ich Will



Commader Reaperius out

4 σχόλια:

Rohanne είπε...

Ζηλεύωωωωωωω :(
Βασικά όχι τόσο για το σέτλιστ, όσο για το σόου :Ρ Poor Flake :P
Ελπίζω να ξανάρθουν σύντομα γιατί για εξωτερικό δε με βλέπω :Ρ
RAMM-STEIN! \m/

Reaper είπε...

To setlist σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά το show τα έσπασε!!!! Βρε τον μίζερο

Sinner είπε...

Δεν ξερω γιατί αλλά η ανάρτηση με το συνδυασμό του τραγουδιού με έκανε να λιώσω.


καμμένοι φορ έβερ \m/

Creep είπε...

Μέταλ ρε μουνιά! :Ρ
Αυτά είναι. Σε περιμένω τον Σεπτέμβρη για Ανάθεμα... :Ρ